MENIU

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 5-11 iunie 2023. Ce au pregătit pietrele mistice pentru fiecare nativ

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 5-11 iunie 2023

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 5-11 iunie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Este o schimbare pozitiva pe drum spre tine. Aceste schimbari par sa nu fie total neasteptate pentru tine. Runa iti sugereaza ca te-ai pregatit de ceva timp pentru ele. 

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – FEHU : Fehu reprezinta bovinele ca mare simbol de bogatie in triburile de unde provin runele. Runa are unele implicatii interesante ce se bazeaza ca bovinele, ca avutie, spre deosebire de pamanturi, se muta de colo colo asa cum vor ele. Bovinele se si reproduc, deci aceasta runa anunta deseori belsug care se reinnoieste si perpetueaza singur. Bogatia ia multe forme dar aceasta runa reprezinta de regula valori care sunt pur materiale sau monetare. Alternativ, runa este asociata des cu fertilitatea si cu copiii.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – INGUZ : Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta dupa similaritati si un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi si un semnal pentru o noua cale, o noua relatie, chiar si o noua viata. Runa Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiune si de nesiguranta. Totusi, este necesar sa fertilizezi solul pentru ca aceasta eliberare sa se produca. Tine-ti picioarele pe pamant si stai departe de orice influente de nedorit. Este un bun moment sa finalizezi orice proiect stagnant din viata ta.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – Jera: Asteapta-te la un rezultat pozitiv. Insa este devreme sa te culci pe proprii lauri ai victoriei. Esti aproape de succes, dar este nevoie sa treci prin toate fazele ciclului, fara exceptie. Iata care este dezideratul final – sa recoltezi ce ai semanat, dar si aceasta recoltare prespune un efort prin care e nevoie sa treci. Nu te poti relaxa acum, altfel risti sa pierzi totul.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

 

Mai multe articole despre:
horoscop iunie bani iubire