MENIU

Mesaj înspăimântător al tinerei care ar fi filmat bătaia groaznică de la Cluj

Ştirea conform căreia un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca a fost bătut de doi tineri a făcut înconjurul ţării şi a trecut dincolo de graniţe. Acum a ieşit la iveală un presupus mesaj al tinerei care ar fi filmat bătaia.

Mii de tineri şi nu numai şi-au exprimat dezgustul faţă de cei doi agresori C. S. și L. V., dar şi de prietena acestora care ar fi filmat întreaga bătaie, A. L.. Cei trei au primit mii de mesaje de ură care cu greu pot fi reproduse în spaţiul public. Toţi cer pedepsirea celor trei. Mai mult, pe internet circulă şi o petiţie semnată de peste 2500 de persoane care cer închisoare pentru aceşti tineri. Ura a mers şi mai departe, organizându-se şi un sondaj despre cum ar merita să fie pedepsiţi agresorii, pedepse demne de evul mediu.

În plus, un tânăr a postat şi un presupus mesaj al tinerei care a filmat întreaga scenă: “Şi ce dacă am filmat, mă doare în cot de omul acela. prietenii mei sunt la închisoare acum numai din vina mea că am publicat video-ul. Trebuia să îl omoare pe ăla”.

În plus, pe internet circulă şi adresele agresorilor împreună cu numerele lor de telefon însoţite de mesaje de ameninţare, scrie monitorulcj.ro.

Cu toate că reprezentanţii IPJ Cluj au anunţat că cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare, setea de justiţie proprie a internauţilor nu poate fi domolită.

Mai multe articole despre:
0 Cluj bătaie bătăuşi