MENIU

Mesaj emoționant al unui profesor la ora căruia niciun elev n-a venit. ”Au mai trecut 5 minute și..”

Un comediant din SUA care este și profesor de algebră a emoționat utilizatorii de Twitter când a publicat mesaje în timp real în care a scris ce simțea în timp ce aștepta singur, de zeci de minute, ca studenții săi să vină la cursuri. Clasa era, însă, goală.

”Cursul a început acum 30 de minute. Niciun elev n-a venit. Am crezut că a sosit, totuși, unul, însă era administratorul școlii. Care s-a amuzat pe seama mea”, a început profesorul.

Cinci minute mai târziu, a publicat un nou mesaj. ”Încep să am îndoieli. Le-am spus eu elevilor să nu vină? Este azi într-adevăr joi? Visez?”.

Unul dintre mesajele care i-au emoționat cel mai tare pe utilizatorii rețelei de socializare Twitter este cel în care profesorul a mărturisit că de fiecare dată când aude o ușă deschizându-se în școală se ridică de pe scaun și zâmbește. ”Când, însă, văd că nimeni nu intră în clasa mea, mă întristez”, spune el.

Până la urmă, după mai bien de o oră și jumătate, doi elevi au intrat în clasă, dar n-au fost interesați de curs, ci au cerut să stea la calculatoarele din sală, a mai povestit profesorul.

Mai multe articole despre:
şcoală elevi cursuri ore Twitter algebra