MENIU

Mesaj de la Dumnezeu înscris în ADN. Cercetătorii au descrifrat misterele codului genetic uman

Unul din marile mistere ale ADN-ului uman a fost descoperit de cercetătorii din domeniu în genomul uman, anunţă site-ul delightfulknowledge.com. Oamenii de ştiinţă au reuşit să descopere şi să demonstreze faptul că genomul uman nu are doar rolul de a da viaţă, de a reface vitalitatea şi sănătatea organismului, ci de fapt adevăratul sau rol este acela de a păstra şi transmite informaţii esenţiale pentru viaţă de pe Pământ într-o manieră codificată.

Acidul dezoxiribonucleic sau pe scurt ADN-ul reprezintă identitatea noastră, un cod unic căruia îi datorăm viaţă şi fără de care nimic din ceea ce ne înconjoară nu ar mai există. Cu o vechime de peste 10 milioane de ani, genomul uman conţine 23 de perechi de cromozomi formaţi din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen şi carbon, elemente în care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creaţiei.

Oamenii de ştiinţă au analizat cu atenţie codul chimic al genomului uman şi au descoperit că structura ADN-ul seamănă foarte mult cu gramatică unei limbi vechi, iar cercetătorii de la Universitatea Harvard au reuşit să descifreze mesajul ascuns în fiecare secvenţă a genomului.

Cercetătorii au observat că structura genomului uman seamănă cu limba aramaică veche şi pentru a reuşi să traducă codul ADN-ului au transformat elementele în litere. Astfel, pe baza valorilor de masă atomică ale acestora, hidrogenul a devenit litera ebraică Yod (Y), azotul litera Hey (H), oxigenul litera Wav (V sau W), iar carbonul Gimel (G). Toate aceste substitutii au dezvăluit formă veche a numelui YAHWE, YHWH numele propriu al lui Dumnezeu în Biblia ebraică revelat lui Moise cu mii de ani în urmă, un nume care apare de peste 7000 de ori în Biblie şi care trăieşte în fiecare celulă a corpului nostru.

Cercetătorii au mers mai departe cu studiul lor şi au înlocuit toate cele patru litere ale numelui antic YHWH cu elemente chimice moderne, iar rezultatul obţinut a fost uluitor. Înlocuirea literei H cu echivalentul sau chimic azot a dat naştere compusului HNON (hidrogen, azot, oxigen, azot), un gaz incolor, inodor şi invizibil. Astfel, înlocuirea literelor din numele Creatorului, YHWH, cu elemente chimice din lumea modernă creează o substanţă intangibilă precum Dumnezeu. Cele mai vechi scrieri îl descriu pe YHWH că fiind omniprezent, dar de nevăzut pentru ochii noştri, inclusiv primele capitole ale Genezei relatează faptul că Creatorul era prezent într-o formă non-fizică în timpul creaţiei.

Substituind literele antice cu elemente moderne, cercetătorii au descoperit că primele trei litere reprezintă 75% din numele lui Dumnezeu cu care ne asemănăm, dar că ultima litera, respectiv ultimul element, carbonul ne diferenţiază de Creatorul nostru invizibil şi intangibil. Carbonul e elementul care da culoarea, textura, gustul şi sunetele corpului nostru, elementul care ne face să fim reali în lumea noastră.

Descoperirea cercetătorilor este o dovadă ştiinţifică a faptului că Dumnezeu a lăsat un mesaj înscris în codul nostru genetic, şi anume YHWH a scris numele său în fiecare dintre noi. Numele lui Dumnezeu este codificat în celulele de baza ale umanităţii, astfel că fiecare persoană indiferent de rasă, religie, sex sau statut are amprenta divină a Creatorului în interiorul ei, 75% din elementele care definesc codul genetic uman aparţinând acestuia.