MENIU

Mesaj de Crăciun de la fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Mai mulți internauți l-au taxat pentru greșelile din textul postat

Liviu Dragnea FOTO: Profimedia images

Liviu Dragnea a venit cu un mesaj surprinzător pentru români. Acesta a scris un text de Crăciun plin de greșeli, în care le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el. 

Postarea publicată de Liviu Dragnea pe contul personal de Facebook are mai multe greșeli în titrarea adaugată clipului, deși este vorba de numai câteva cuvinte.

Mesajul postat de acesta, cu greselile de ortografie, a fost preluat de mai multe agentii de presa. Textul este postat mai jos :

‘’Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!’’ spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun.

 

Mai multe articole despre:
liviu dragnea dragnea PSD lider