MENIU

"Merită fiecare ban" - ce SURPRIZĂ le-a făcut un tată fiicelor sale. "Nicio fetiţă nu mai are asta!"

Un tată din statul american Michigan şi-a pus în gând să le construiască fetiţelor sale un adevărat "castel", numai bun pentru ca două mici prinţese să se joace. 

Adam Boyd, directorul unei companii de construcţii, a construit pentru fiicele sale o casă cu două etaje. Totul s-a petrecut în grădina casei familiei, iar căsuţa de joacă a celor două fetiţe este de-a dreptul incredibilă!

Boyd a explicat, pentru ABC News, că soţia şi fiicele sale petrec mult timp în căsuţă în timpul verii şi că cele trei iau mereu prânzul acolo. Căsuţa de joacă are un perete de căţărat, un tobogan, dar şi un pod, iar tatăl celor două fetiţe plănuieşte să adauge şi o mică tiroliană. 

Cele două fetiţe au ales cele două nuanţe de violet ale pereţilor căsuţei, movul intens fiind preferatul lui Avery, 5 ani, iar fetiţa de doi ani, Violet, preferă nuanţa mai deschisă. 

Bărbatul a lucrat la căsuţă doar în timpul liber şi spune că fetiţa sa de cinci ani l-a ajutat şi că, în ciuda membrilor familiei şi vecinilor care au crezut că este nebun pentru că face asta, bucuria fiicelor sale este nepreţuită şi că nu regretă niciun ban din cei cheltuiţi. Vezi GALERIA FOTO!

Mai multe articole despre:
tată fiice surpriză căsuţă de joacă adam boyd