MENIU

Mercur este în umbră retrogradă. Zodiile își pregătesc planul de supraviețuire

Știai că Mercur retrograd are o perioadă de umbră, în care poate produce efecte haotice asupra zodiilor? Mercur va trece în poziție retrogradă în Scorpion din 31 octombrie până pe 20 noiembrie 2019. Faza de „pre-umbră” a început pe 11 octombrie, iar „post-umbra” se încheie pe 7 decembrie.

O perioadă plină de tulburare și răsturnări neașteptate de situație a început deja și va continua multe săptămâni de acum înainte. Atunci când Mercur este retrograd, trebuie să fim precauți și să acordăm maximă atenție la tot ceea ce facem. Mintea conștientă încetinește și informațiile subconștiente încep să iasă la suprafață - consecințele lucrurilor pe care le-ați spus și le-ați făcut în trecut vă ajung din urmă, relații vechi și proiecte nefinalizate revin în prim-plan și este o perioadă în care trebuie să vă dați seama la ce lucruri și ce persoane trebuie să renunțați în viața voastră.  

Berbecul are dificultăți financiare

Planurile mărețe ale Berbecului trebuie să mai aștepte, dacă nu găsește urgent surse de finanțare. Poate că va aplica pentru un sprijin financiar, va face împrumuturi sau își va lua un job în plus, ca să poată să-și pună intențiile în aplicare. Marte, planeta sa conducătoare, îl ajută să se lupte cu dificultățile, iar Mercur nu-i răpește complet spiritul de bun comunicator. Iată de ce până la urmă va găsi resursele necesare și se va putea apuca să cucerească lumea.

Taurul trece printr-o perioadă grea la locul de muncă

În săptămânile în care Mercur retrograd se va afla în pre-umbră și umbră, Taurul trebuie să facă față unui adevărat război psihologic la serviciu. Mai multe persoane se vor alia împotriva sa și vor încerca să-l discrediteze și să-i pună bețe în roate. Dar firea bătăioasă și dominatoare a Taurului va reuși să răzbească aceste neajunsuri, dacă el își va face un plan clar de acțiune. Trebuie să fie conștiincios, să adune dovezi ale rezultatelor sale și să reușească să ia de partea sa persoane cu putere de decizie. În felul acesta va învinge orice intrigă care îi stă în cale.

Citește continuarea pe divahair.ro.




Mai multe articole despre:
horoscop