MENIU

Mercur este în Scorpion. Viața zodiilor, dată peste cap. Schimbări radicale de destin

Mercur este în Scorpion. Viața zodiilor, dată peste cap. Schimbări radicale de destin

Până pe 20 noiembrie, planeta Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al relațiilor, se va afla în Scorpion, zodia cu o mare încărcătură emoțională.

Aceasta poate fi o combinație câștigătoare pentru zodii, care devin mai deschise, mai prezente în relațiile cu ceilalți și cu ființa lor profundă. Planurile de viitor, investițiile pe termen lung și evoluția în carieră sunt avantajate în această perioadă. Relațiile de iubire se consolidează, iar comunicarea cu persoanele din cercul social sau din familie este mult mai bună. Iată ce beneficii are fiecare zodie în parte din prezența planetei Mercur în semnul Scorpionului.

Berbecul face planuri de viitor

Simți dorința de a fi mai independentă și mai puternică, mai ales că ai senzația că sunt anumite obstacole în calea ta. Găsești un echilibru între nevoile materiale și cele spirituale, iar acest lucru îți creează pârghii pentru a identifica cele mai bune soluții tine. Pentru că la locul de muncă ai rezultate foarte bune, poți dedica mai mult timp relaxării și vieții sentimentale. Ești inspirată legat de viitorul tău și îi faci partenerului propuneri pe care le acceptă cu bucurie.

Citește continuarea aici.

Mai multe articole despre:
horoscop