MENIU

Membru CNA, după ce Chirilă s-a dezbrăcat: "Cântăciosul fără voce l-a călărit pe..."

Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audovizualului, a comentat momentul în care Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în timpul show-ului "Vocea României", de la Pro TV.

"Mulțumescu-ți ție, doamne (adică domnu' de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopții, Caracal, olandeji, toneli și cumpănași, și vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. Colegul de platou era Horia Brenciu.

VEZI AICI IMAGINILE INCREDIBILE CU TUDOR CHIRILĂ ȘI HORIA BRENCIU!

Tudor Chirilă a transmis după emisiune că regretă ”imaginile deplasate”, precizând că a cerut producătorilor de la Pro TV să scoată acele cadre la montaj, dar aceștia nu au fost de acord. CITEȘTE AICI REPLICA ARTISTULUI!

În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute a show-ului „Vocea României“, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine și a rămas doar în lenjerie intimă, după care a început să-l „călărească“ pe colegul său de juriu, Horia Brenciu, a scris Libertatea.