MENIU

Eleganță și stil în Familia Regală. Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton, Meghan Markle și regina consoartă Camilla la înmormântarea Elisabetei a II-a

Membrii Familiei Regale, ținute speciale la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a Foto: Profi Media

Prinții de Wales - William și Kate, alături de Prințul Harry și de Meghan Markle, și de Regina Consoartă Camilla, în ținute sobre, la ceremonia religioasă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a ce se desfășoară luni, la Londra. 

Prințul William și Kate Middleton s-au reunit cu Prințul Harry și Meghan Markle, în ținute sobre, William în uniformă militară, și la ceremonia religioasă de înmormântare de la Westminster Abby, de luni, de la ora 13.00.

Cei patru sunt alături într-un moment atât de greu pentru Casa Regală. 

Prinții de Wales i-au luat și pe nepoții Reginei Elisabeta a II-a la procesiune.

Prințul George, de 9 ani, și prințesa Charlotte de 7 ani, au apărut alături de părinții lor, mezinul, Prințul Louis fiind prea mic pentru a participa, având 4 ani.

Prințul George și Prințesa Charlotte au sosit la Westminster Abby însoțiți și de Camilla, Regina Consoartă.

Prințul Harry, vizibil marcat, alături de soția sa, Meghan Markle.

Cei patru, alături de Regele Charles al III-lea o plâng pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum de Familia Regală, de britanici, de lideri politici din toată lumea, după o domnie de 70 de ani. 

ZIUA funeraliilor Reginei Angliei. Sicriul Elisabetei a II-a, în procesiune - Bătăi de clopot și SALVE de tun - LIVE TEXT

Sursă Foto: Profi Media