MENIU

Meleșcanu contestă în instanță excluderea din ALDE

Teodor Meleșcanu a anunțat că va contesta în instanță excluderea sa din ALDE. Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a transmis că toți colegii care fac parte din echipa PSD vor fi dați afară din partid.

„S-a adoptat decizia de excludere a mea, care este ilegală, și de fapt nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document. Ea a fost doar citită, deci, din punctul meu de vedere, este inaplicabilă, este neconstituțională. (...) A rămas o singură modalitate: în justiție”, a precizat Meleșcanu, într-o declarație la Parlament. 

Despre statutul său în ALDE în prezent, Meleșcanu susține în continuare că, din punctul său de vedere, este membru ALDE.

„Este o declarație a domnului Tăriceanu, ei, până se fac formalitățile sunt membru ALDE”, a explicat Meleșcanu.

În continuare l-a acuzat pe fostul său șef, Călin Popescu-Tăriceanu, că ia decizii singur, fără oamenii din partid.

„În acest moment ALDE e confruntat cu o problemă - nu este partid pe persoană fizică. Este o echipă de  oameni care la nivel central, local au contribuit la scorul de la alegerile din 2016, care au permis intrarea în Parlament”, a mai spus Teodor Meleșcanu.

Înainte de aceste declarații, Teodor Meleșcanu afirma despre Tăriceanu că are apucături de dictator dintr-o țară bananieră.

"Dragă Călin, eu cred în dialog, în rațiune și în logică, pentru binele națiunii. Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land", a scris Meleșcanu pe Facebook.

Meleșcanu, dezlănțuit: "Nu cred în apucături de dictator de Banana Land"