MENIU

Melania Trump, suparată foc. Care este motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite suferă

Melania Trump, suparată foc. Care este motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite suferă 

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, i-a îndemnat pe oameni să acorde mai puţină atenţie ţinutelor sale şi mai multă acţiunilor pe care le întreprinde, sâmbătă, la încheierea turneului său în Africa. Melania Trump a spus că mesajul turneului său în Ghana, Malawi, Kenya şi Egipt a fost să arate lumii că "ne pasă".

A fost prima călătorie pe care Melania a întrerpins-o singură în afara Statelor Unite şi o ocazie rară când a răspuns
întrebărilor adresate de reporteri pe o varietate de subiecte, relatează Reuters duminică. Prima doamnă rareori discută cu reporterii şi acum a ales să facă acest lucru în apropierea Marelui Sfinx.

Întrebată despre alegerile sale vestimentare, Melania Trump s-a plâns că ţinutele sale au atras mai multă atenţie decât munca ei pe problemele copiilor. "Aş vrea ca oamenii să se concentreze asupra a ceea ce fac, nu a ceea ce port", a spus fostul topmodel, înainte de a poza în faţa unora dintre cele mai importante repere din Egipt.

Melania Trump şi-a atras critici pentru că purta o pălărie albă în timpul unui safari în Kenya din cauza asocierii cu exploatarea africanilor. Acest tip de pălărie era preferat de colonialiştii europeni în secolul al XIX-lea, aminteşte Reuters.

Nu a fost prima dată când hainele Melaniei Trump au stârnit controverse. Ea a provocat indignare la începutul acestui an când, în timpul unei vizite la un adăpost din Texas care găzduia copii migranţi separaţi de părinţi, a purtat o jachetă purtând cuvintele "Chiar nu-mi pasă, ţie?".

Melania Trump a ajuns la Cairo sâmbătă, ultima etapă a turneului său în Africa, venind din Nairobi. Preşedintele Trump a fost citat că ar fi spus că imigranţii din Africa au venit ''din ţări haznale'', deşi a negat că ar fi spus aceste cuvinte.

"Nimeni nu a discutat despre aceasta cu mine (în timpul călătoriei) şi eu nu l-am auzit niciodată făcând aceste comentarii. Şi era o sursă anonimă aşa că aş pune punct discuţiei despre asta'', a spus ea.

Prima doamnă a mai afirmat că nu este întotdeauna de acord cu tweet-urile soţului ei şi că i-a spus care sunt opiniile sale. Uneori m-a ascultat, alteori nu, a relevat ea.

''Îi spun părerea mea sinceră şi sfatul meu onest'', a adăugat Melania. ''Am propria voce şi propriile opinii şi este foarte important pentru mine ca eu... să exprim ceea ce simt''.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
SUA haine calatorie Prima Doamnă Melania Trump