MENIU

Medicul Nicolae Bacalbașa, declarație halucinantă după ce a fost infectat cu coronavirus: "Suprapopularea violentă necesită reducerea rapidă a populației lumii"

Nicolae Bacalbasa

Nicolae Bacalbașa a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre infecția cu coronavirus. Deși a trecut prin boală și recunoaște existența acesteia, medicul crede că e vorba de o conspirație mondială pentru reducerea populației. 

"Riscul infecțios este extrem de mare, nu este anticipabil decât cu dificultate și pe termen mediu. E foarte greu de spus unde va duce omenirea. Toată povestea cu vaccinistii și anti-vaccinistii trebuie privită cu multe rezerve. Pe plan mondial povestea acestei infecții este destul de dubioasă, se vorbește despre retetare, despre suprapopulare violență, necesitatea de a reduce brusc și mult populația lumii fără să se explice cum se va realiza acest lucru. Vine o șefa a FMI-ului, o franțuzoaică, ne spune că bătrânii nu își justifică economic existența", a declarat medicul Nicolae Bacalbașa la Realitatea PLUS.

 

Mai multe articole despre:
nicolae bacalbasa coronavirus vaccin