MENIU

Medicul chirurg cercetat pentru că ar fi ucis patru pacienţi, probleme cu memoria după o operație pe creier - Detalii ȘOCANTE ies la iveală

Medicul chirurg cercetat pentru că ar fi ucis patru pacienţi, probleme cu memoria după o operație

Ies la iveală detalii șocante despre medicul chirurg din Craiova cercetat pentru că ar fi ucis patru pacienţi. Alin Demetrian ar fi avut probleme cu memoria după ce ar fi trecut el însuși, în urmă cu mai mult timp, printr-o operație pe creier. Anchetatorii încearcă, acum, să afle dacă în momentul când chirurgul s-a întors în sala de operație a fost supus unor teste care să arate că este apt să profeseze. Rudele victimelor fac acuzații grave și cer ca judecătorii să facă dreptate. Între timp, doctorul acuzat a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. 

Chirurgul Alin Demetrian ar fi trecut printr-o operaţie pe creier în urmă cu patru ani. La audieri, medicul le-ar fi spus anchetatorilor că după intervenția chirurgicală ar fi avut, în repetate rânduri, pierderi de memorie. Acum, autoritățile încearcă să afle dacă atunci când a revenit în sala de operație era apt să profeseze.

Între timp, medicul este cercetat pentru uciderea a patru pacienți și se află sunt control judiciar. Cele patru victime ale medicului, doi bărbaţi de 76 și 77 de ani, dar şi două femei, de 64 și 66 de ani, au murit la scurt timp după ce au fost supuse unor intervenții banale, spun familiile acestora. Rudele victimelor îl acuză pe doctor că ar fi prelevat probe în zone puternic vascularizate, unde în mod normal medicul n-ar fi trebuit să intervină.

„L-am dus la dl Demetrian. Când i-a făcut incizia a zis ca i-a tăiat din greșeală o arteră. Că nu a mai vazut atat de mult sange, că îi pare rău”, a spus apropiatul unui pacient.

„Aveau comorbidități si un pacient într-o asemenea situație sau stadiu avansat al bolii nu este un pacient în care poti avea o evoluție favorabilă”, a spus avocatul medicului.

Deocamdată, medicul nu mai are voie să profeseze nici în spitalele de stat și nici în cele private. 

Mai multe articole despre:
medic craiova operatie