MENIU

Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Matteo Politi, falsul estetician cu 8 clase, ar OPERA din nou. Cum răspunde italianul acuzațiilor

Matteo Politi / Facebook

Matteo Politi, falsul estetician cu 8 clase, ar opera din nou. Este acuzația lansată de unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din România, Dana Jianu. 

"Nu eu am făcut acuzațiileÎn Comisia de Siguranță din cadrul Soietății de Chirurgie estetică am văzut niște
postări care mi-au atras atenția. Este vorba despre imagini care sunt cele ale unui medic chirug, este și un articol (...) Gândiți-vă și dvs: acest om a operat. A fost cu bisturiul aproape de inima pacienteiAsta este o realitate.
 
El este un fals medic. Voiam  ne lămurimVa întreb dacă știți care este soluția și cum de poate posta astfel de lucruri și cum de el este medic în condițiile în care a pus în pericol sănătatea românilor? Nu estetician, ci doctor! (...)
 
Nu intru în polemică cu acest domn. Nu are nici studii și nici specialitatea (...). E în continuare o persoană în 
cercetare penalăCând se va pronunță instanța, voi cometa", a afirmat, astăzi, Diana Jianu, chirurg plastician, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS. 
 
Mediul a precizat: "Așteptăm să se pronunțe Justiția. O polemică nu îmi doresc cu acest domn. Trebuie să aibă specializare de chirurgie plastică. Trebuie făcută Facultatea de Medicină și acest om, din câte știu eu, nu întrunește aceste condiții".
 
Mateo Politi și-a susținut și el punctul de vedere, tot într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS. 
 
"Am fost arestat la vremea trecută cu o plângere nefondată legal și neîntemeiată. Am trimis prin avocata mea actele mele medicale (...). Avocata a fost achitată de instanța  nu există un falsAstea sunt minciuni. 
Am fost reținut ilegal. Am probe audio, video, interceptări telefonice pe care le voi face publice la momentul oportun. Procesul e în continuare pe rol. Mi-a fost interzis  practic chirurgia plastică
 
Eu nu profesez acum. Sunt angajatul unei agenții guvernamentale internaționale. Sunt minciuni ce spune doctorița. Bullshit!
 
Din 3 ani fără probe  ține sunb control judiciar, nu pot  plec să  întâlnesc cu fiul meu. Institutile de aici mi-au recunoscut toate actele", a afirmat Politi. 
 
Mai multe articole despre:
medic estetician fals mateo politi estetician