MENIU

Medicii fac minuni. Cum se simte copilul aruncat în faţa trenului de mama lui?

<p>Medicii fac minuni. Au reuşit să &icirc;i replanteze un picior copilul aruncat &icirc;n faţa trenului</p>

Copilul de şapte ani împlicat în tentativa de sinucidere a mamei lui, prin aruncare în faţa trenului la Câmpulung Moldovenesc, a fost internat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi.

După ce, într-o primă fază, i-au fost amputate ambele picioare, în această dimineaţă medicii ieşeni s-au luptat cu imposibilul. I-au reimplantat piciorul stâng, în cazul celui drept fiind pierdute toate şansele pentru o manevră chirurgicală similară.

Copilul este în continuare în stare gravă din cauza traumatismelor şi este supravegheat medical, scrie ziaruldeiasi.ro.

Drama s-a petrecut aseară, în Gara Câmpulung Moldovenesc. Potrivit primarului din localitate, Mihăiţă Negură, cel mai probabil este vorba de o tentativă de suicid, primele informaţii arătând că femeia a ieşit dintr-un tufiş cu copilul în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, femeia şi fiul acesteia, în vârstă de aproximativ şapte ani, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Directorul spitalului, Eugen Ciosnar, a declarat că femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, este în comă şi are un picior amputat de la genunchi, iar copilul are ambele picioare amputate, fiind semiconştient.