MENIU

Scandal la un spital de urgență, din Capitală: pacient, bruscat de medic

Scandal la un spital de urgență, din Capitală: pacient, bruscat de medic

Scandal monstru, la un cunoscut spital de urgență din Capitală. Un pacient acuză un medic că l-a bruscat, i-a sucit mâna și că i-a aruncat telefonul la gunoi, după ce i-a reproșat că și-a băgat o pilă în față, la consultație, pentru a fenta coada.

După ce l-a bruscat pe pacient, medicul a ieșit nervos din cabinet și a chemat paza. Apoi i-a spus că la el în spital el face legea și că îl va consulta când va avea chef.

Și ceilalți pacienți care așteptau la coadă au confirmat practica medicului.

Reprezentanții spitalului spun că au demarat o anchetă în acest caz și că pacientul ar fi pornit scandalul.

"Spitalul a declansat din cursul zilei de ieri o cercetare administrativa pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs evenimentul respectiv. A fost efectuata o filmare de catre persoana respectiva, care de la inceput nu a dorit sa astepte pentru ca profesia pe care o are nu poate sa astepte, si de aici a intrat intr-o situatie conflictuala cu medicul respectiv incercand sa filmeze in interior. Au fost sesizate si organele de politie. Atitudinea medicului nu este justificata", a declarat, într-o intervenție la Realitatea TV, Bogdan Oprița.

Reprezentanții pacienților condamnă ferm atitudinea medicului și cer sancționarea disciplinară a acestuia.

"Este condamnabil ceea ce s-a intamplat, noi sanctionam promt aceasta atuitudine a doctorului care, in loc sa ne acorde asistenta medicala, ne bruscheaza si ne umileste. Sa se mearga pana la desfacerea contractului de munca. Noi ca asocietie a pacientilor cu siguranta vom lua atitudine si ne vom adresa conducerii spitalului pentru ca acest medic sa fie sanctionat", a declarat Cezar Irimia, presedintele Asociatia pacientilor.

Mai multe articole despre:
pacient spital de urgenţă medic București