MENIU

Medic, reacție la mesajele halucinante de la protestele anti-Covid: Oamenii ăștia nu pricep nici măcar ce-nseamnă spiritualitatea, empatia, grija

Vasi Rădulescu. Foto: Facebook

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu a reacționat dur la solicitările și mesajele protestatarilor anti-restricții, care s-au adunat cu miile sâmbătă, în Capitală, ignorând măsurile sanitare.

Medicul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în timpul manifestației, ca reacție la imaginile apărute în spațiul public.
Pe o pancartă, o protestatară avea scris mesajul ”Cu noi este Dumnezeu! Cu ei este necuratul!”

”Mă uit la poza asta și-ncerc să-nțeleg cum poate Dumnezeu să stea lângă cineva care nu respectă știința și viața celorlalți. Oamenii ăștia nu pricep nici măcar ce-nseamnă spiritualitatea, empatia, grija. Ca să nu mai zic că Dumnezeu nu dă din cer imunitate la virusuri, ci potențial neuronal ca să iei decizii bune și să te aperi informat, pe baza adevărului științific. Este absolut halucinant să vezi astfel de mesaje și adunări”, a scris medicul. 

Citește și: ”CNCAV, reacție la proteste: În aceste momente, cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea pacienților Covid. 1 român mort la fiecare 8 minute”

Vasi Rădulescu a scris mai multe cărți care popularizează educaţia pentru sănătate în rândul adulţilor şi copiilor. De aproape zece ani, medicul explică pe înţelesul tuturor cum funcţionează corpul uman, cum să avem grijă de el şi cum să prevenim majoritatea afecţiunilor.

Citește și: ”FOTO Proteste anti-restricții și anti-vaccin în Capitală. Ce solicitări și soluții au manifestanții”