MENIU

Medic celebru, implicat, fără să vrea, într-o escrocherie URIAȘĂ cu apartamente: cum erau ademeniți clienții

Medic - imagine de arhivă

Un medic celebru a fost implicat, fără să vrea, într-o escrocherie cu apartamente în mai multe județe din țară. Identiatea Medicul Marian Nogai de la Spitalul ”Sf. Maria”, din Iași, a fost folosită la înșelarea clienților. Au fost depuse plângeri la Poliție, dar infractorul este de negăsit. 

O escrocherie uriașă cu apartamente închiriate a fost identificată în mai multe județe din țară. Culmea este că pentru înșelarea clienților a fost folosită identitatea unui cunoscut medic de la Spitalul ”Sf. Maria”, din Iași. 

Totul a început în 2020, când medicul Marian Nogai s-a hotărât să părăsească Republica Moldova și să se stabilească la Iași, unde a găsit un loc de muncă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria". Pentru asta avea nevoie și de un loc unde să stea, medicul a căutat anunțuri cu apartamente scoase la închiriere. Așa l-a găsit pe falsul proprietar. Ceea ce a urmat este însă incredibil. După ce  a încheiat conversațiile cu falsul proprietar, a fost atenționat că au apărut tot mai anunțuri pentru închirierea apartamentelor, unde figura chiar el ca proprietar.

Anchetatorii au intrat pe fir, însă până în momentul de față nu au reușit să dea de infractor, asta deși au fost depuse plângeri la Poliție.