MENIU

Medic AMENINȚAT după ce a luat bani cu camată! Percheziții de amploare

Medic

Percheziții de amploare în cazul unui medic șantajat și amenințat de un bărbat în vârstă de 34 de ani. Doctorul a împrumutat de la el o sumă de bani, pe care bărbatul i-a cerut înapoi cu camătă. Pentru a se asigura că victima va plăti suma de aproape cinci ori mai mare, agresorul i-a vandalizat mașina și îl amenința constant. 

Totul a început în aprilie 2020, atunci când doctorul a împrumutat suma de 2.500 de euro de la un bărbat. Până în prezent, cel care i-a împrumutat banii i-a cerut înapoi 11.000 de euro, o sumă mult mai mare decât cea inițială. Cel bănuit a fost ajutat de un alt bărbat iar împreună au început să îl amenințe pe medic să plătească 1250 de euro săptămânal. Conform procurorilor, agresorii i-ar fi distrus și bolidul medicului după ce au vopsit pe caroserie cu un spray alb cuvântul „dator”.

Două mandate de percheziții au fost puse în aplicare de oamenii legii iar, în primă fază, cele două persoane bănuite au fost reținute pentru 24 de ore. Acum, unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile iar celălalt a fost pus sub control judiciar. 

Mai multe articole despre:
medic medic amenintat camata