MENIU

Mazăre, după anunţul elevilor că-l vor reclama la DNA:Dacă faci lucruri rele,Dumnezeu ţi le întoarce

Mazăre, după anunţul elevilor că-l vor reclama la DNA: Dacă faci lucruri rele, Dumnezeu ţi le întoarce / Foto: ziuaconstanta.ro

Asociaţia Elevilor din Constanţa va depune o plângere penală împotriva lui Radu Mazăre, pe care îl acuză de neacordarea reducerii pentru elevi de 50 % la transportul local în comun, edilul spunând că elevii "ar trebui să deschidă bine ochii" şi că "Dumnezeu, dacă faci lucruri rele, ţi le întoarce".

Într-un comunicat de presă al AEC se menţionează că asociaţia va depune, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura centrală, o plângere penală pe numele primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, pentru abuz în serviciu.

Plângerea penală se referă la refuzul acordării reducerii de 50 la sută la transportul local în comun pentru elevi, prevedere stipulată la art. 84 (1) în Legea educaţiei naţionale.

"Numitul Mazăre Radu-Ştefan refuză de 15 ani de zile să aplice legea şi să acorde elevilor reducerea de 50 la sută la transportul local în comun, pe care legea le-o garantează. În acest moment, prejudiciul este de peste 50 de milioane de euro”, se precizează în documentul citat.

Pe de altă parte, primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, că elevii "ar trebui să deschidă ochii", pentru că este păcat să-i vrea răul.

"E rău şi păcat şi ar trebui să deschidă ochii foarte bine, ca să nu folosesc alt termen, să vadă că toţi cei care au făcut plângeri la DNA şi care arătau cu degetul să-l băgăm în puşcărie, să-i facem, să-i dregem, acum sunt pe undeva pe la priciu. Pentru că Dumnezeu, dacă faci lucruri rele, ţi le întoarce, dacă faci lucruri bune, îţi dă tot lucruri bune", a spus Mazăre.

Mai multe articole despre:
transport Radu Mazăre transport elevi