MENIU

Maşină lovită de tren în județul Covasna, după ce frânele au cedat

Maşină lovită de tren în județul Covasna, după ce frânele au cedat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a scăpat nevătămat, după ce maşina lui a fost lovită de tren pe o trecere la nivel, din localitatea covăsneană Lemnia. 

Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 17:00, iar şoferul le-a declarat poliţiştilor că maşina nu s-a oprit în momentul în care acesta a acționat pedala de frână, astfel că a fost lovit de un tren care circula pe calea ferată.

„Polițiștii posturilor de poliție Ojdula și Lemnia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în jurul orelor 17:00, în localitatea Lemnia, pe un drum comunal, un autoturism a fost lovit de un vehicul feroviar pe trecerea la nivel cu calea ferată. (…) Din accident au rezultat numai pagube material, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanţii IPJ Covasna.

Bărbatul a fost examinat de un echipaj medical, dar a refuzat internarea, motivând că nu a suferit nicio leziune. Oamenii legii l-au sancționat contravențional cu 2.900 de lei și 6 puncte de penalizare.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net.

Mai multe articole despre:
Covasna Lemnia accident auto accident tren