MENIU

Mașină condusă de un șofer român, surprinsă în marșarier și pe contrasens, pe o șosea din Italia! Imagini halucinante - VIDEO

Situație incredibilă în Italia! Un șofer român a fost filmat în timp ce conducea cu viteză o mașină aflată în marșarier și pe contrasens, pe prima bandă a șoselei de centură a orașului italian Napoli. Imaginile s-au viralizat cu repeziciune! Explicația șoferului român este însă halucinantă. 

Videoclipul în care se vede un SUV ce se deplasează cu viteză, pe contrasens, pe centura orașului Napoli a fost făcut duminică dimineață de către un pasager aflat pe un scuter, care a rămas uimit de cele văzute, relatează HotNews.ro.

Șoferul decelerează ușor în momentul în care pe drum intră mai multe autoturisme de pe breteaua pe care se face accesul pe șoseau de centură, spre surprinderea conducătorilor auto.

Situația a fost semnalată și de către parlamentarul Francesco Emilio Borrelli, care a precizat că au fost identificați șoferul și pasagerii din mașină, aceștia fiind toți români. El a criticat lipsa de reacție a autorităților vizavi de acest caz.

„Dacă ar fi provocat un accident, dacă ar fi ucis pe cineva, dacă ar fi provocat un masacru?Această permisivitate ne duce la catastrofă, străzile devin pline de delincvenți, criminali, nebuni și iresponsabili care scapă mereu cu puțin. Nici de această dată nu a fost vorba de arestări și nici măcar de confiscarea vehiculului. Oare e o glumă?", a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Explicația șoferului este cel puțin surprinzătoare. Bărbatul spune că aproape rămăsese fără combustibil și a mers cu spatele, pe contrasens pentru a ajunge la cea mai apropiată benzinărie, aflată la 4 km în spate, a povestit politicianul nemulțumit că șoferul a scăpat nepedepsit.

Compania de Drumuri a fost alertată, a intervenit de urgență și după câteva sute de metri mașina a fost blocată, relatează Il Riformista.

Din fericire, nu a avut loc niciun accident în urma teribilei manevre iar poliția continuă cercetările.