MENIU

Maşină condusă de Gerard Butler, scoasă la licitaţie în România

Maşină condusă de Gerard Butler, scoasă la licitaţie în România

Gerard Butler, celebrul actor scoţian, a vizitat România, în urmă cu câţiva ani, prilej cu care a condus un Lexus pe Transfăgărăşan. 

Autoturismul condus de Gerard Butler este un Lexus RX450 hibrid, cu nivel de echipare Luxury, motorizare benzină + electric, tracţiune integrală şi transmisie automată. Data primei înmatriculări este 26 ianuarie 2012.

Omul de afaceri spune că maşina nu a fost implicată în accidente şi poate fi văzută şi testată la sediul Toyota Piteşti, de către oricine este interesat să o cumpere.

Gerard James Butler s-a născut pe 13 noiembrie 1969, în Paisley, Scoția, UK.  Este cel mai tânăr dintre cei trei copii ai lui Margarret și Edward Butler. Familia lui Butler s-a mutat în Montreal, Quebec, când Gerard avea doar 6 luni. Când Gerard avea 18 luni, mama sa l-a luat pe el și s-a reîntors în Scoția, astfel destrămându-se căsătoria părinților săi. Gerard Butler și-a revăzut tatăl abia de la vârsta de 16 ani.

De-a lungul carierei, Gerard Butler a jucat în numeroase filme, interpretând roluri din cele mai diverse, de la comedii romantice la producţii de acţiune, fantezie sau împrumutându-şi vocea unor personaje animate.

Sursa

Mai multe articole despre:
România maşină licitaţie Gerard Butler