MENIU

Masacru. Un autobuz a plonjat într-un râu, cel puțin 45 de oameni au murit

Autobuz plonjat în râu
<p>Autobuz plonjat &icirc;n r&acirc;u</p>
<p>Autobuz plonjat &icirc;n r&acirc;u</p>
<p>Autobuz plonjat &icirc;n r&acirc;u</p>
<p>Autobuz plonjat &icirc;n r&acirc;u</p>

Tragedie uriașă în statul indian West Bengal: un autobuz plin cu pasageri a plonjat într-un râu, forțele de salvatori au intervenit mult prea târziu și cel puțin 45 de oameni și-au pierdut viața.

Bilanțul morților din accidentul îngrozitor care a avut luni la 220 de km de capitala regională Kolkata a crescut la 45 de persoane, trasmite agenția Xinhua.

"Am recuperat alte cadavre dintr-un canal adânc unde s-a prăbușit autobuzul care traversa podul vechi de pe râul Daulatabad", a declarat un oficial al poliției.

Potrivit acestuia, căutările nu s-au încheiat, iar bilanțul morților poate să crească. Iniția s-a vorbit de 4 persoane decedate, după care BBC a anunțat un număr de 36 de oameni care și-au pierdut viața.

O parte dintre pasageri au reușit să iasă din apele râului și au fost transportați la spital.

Autobuzul transporta cel puțin 60 de persoane când șoferul a tras de volan ca să evite o altă mașină și a căzut în râu. Mașina se deplasa cu viteză excesivă, iar șoferul vorbea la telefonul mobil, au declarat martorii.

Localnicii furioși s-au revoltat și au atacat mașina poliției acuzând forțele de ordine că au intervenit prea târziu la locul tragediei, scrie BBC.

Mai multe articole despre:
accident India autobuz