MENIU

Mărturiile soldaților ruși: Nu au hrană, nici echipamente - Situația REALĂ de pe frontul războiului lui Putin

Soldații ruși de pe front lansează acuzații grave. Aceștia spun că nu au hrană și echipamente, iar întreaga coordonare din armata rusă este un dezastru. Mai mult, soldații spun că ordinele sunt haotice, iar de multe ori proiectele rusești cad tot peste ei. 

„Condițiile de trai din infanterie sunt oribile. Nu vedeți așa ceva la televizor. Asta e ceva ce filmăm pentru noi. Ei vă arată doar lucruri frumoase la televizor. Nu mai cred deloc în parade. Unde se află tot acest echipament? Parașutiști, pușcași marini. Noi suntem cei care facem parte din Forțele Aeriene și Marină! Noi suntem cei din linia întâi. Ei au spus că nu îi vor trimite pe cei mobilizați pe front în linia întâi, dar au făcut-o!

Coordonarea este foarte slabă. Armamentul este dezamăgitor. Fără mâncare, fără provizii. Am fost trimiși pe front după primele 5 zile. Prima zi ne-au dat prânzul și atât.

Ei doar își arată echipamentele la paradă. Artileria rusă trage de aici. Voi nu vedeți nimic. Proiectilele ne pot nimeri și pe noi. Este o mizerie totală! Dacă se dau coordonatele greșite, obuzele ne pot lovi oricând. 

Mai multe articole despre:
soldati rusi razboi arme conditii