MENIU

Mărturiile șocante ale părinților copiilor de la grădinița din Ploiești: Plângeau și nu mai voiau la grădință. Noi detalii din anchetă: măsurile luate

Copii la grădiniță/ Arhivă foto

Apar noi detalii șocante în cazul educatoarelor care au țipat și amenințat mai mulți copii la o grădiniță din Ploiești. Părinții spun că cei mici au fost de-a dreptul traumatizați și că mulți dintre ei refuzau să mai meargă la grădiniță. Conducerea grădiniței și reprezentanții inspectoratului școlar au început o anchetă, iar copiii vor beneficia de consiliere psihologică. 

Educatoarea: Unde te-a bătut, mă? Zice că doamna Mirela, ești nebună la cap!
Alt cadru didactic: Chem poliția?
Educatoarea: Cheam-o, fată!
Alt cadru didactic: Mă, nu ți-e rușine? Vrei să chem poliția?
Copilul: Nu!
Educatoarea: Cheamă, fată! Mă, nu ți-e rușine că minți? Cum poți să minți cu așa ceva, că ne bagă ăștia în pușcărie, autiștii dracu!

Acestea sunt scenele șocante care au avut loc într-o grădiniță cu program prelungit din Ploiești. Chiar mama copilului agresat a fost cea care a plasat un dispozitiv de captare audio în ghizdanului micuțului și așa au aflat și ceilalți părinți cum fac educație dascălii de aici.

"Să-mi spună: << Mami, nu mai vreau la grădi că mă ceartă doamna, ca ma bate>>. Visa noaptea ceea ce se inatmpla la gradinita", spune parintele.

"Baiatul meu a inceput sa planga foarte rau. Adica el, care se ducea cu drag, a inceput sa aiba scene din ce in ce mai multe de plans. Cand parcam cu masina, plangea, de 2-3 zile facea pe el", a povestit o alta mamica.

"Eu incerc sa il integrez la gradinita, dar doamnele nu il lasă, il separă", a spus un alt parinte.

Educatoarele de la grădinița respectivă sunt angajate încă din 2015, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Prahova a fost deja la grădiniță pentru a face verificări.

"Din acel moment am pornit ancheta la nivelul unitatii de invatamant. Avem sanctiune scrisă....ultima sanctiune ar fi desfacerea contractului de muncă", un reprezentant al gradinitei.

Mai multe articole despre: