MENIU

Mărturii ÎNFIORĂTOARE: "Piciorul victimei era în copac şi i-a căzut unei femei pe parbriz"

Accident înfiorător la Constanţa.

Poliţiştii rutieri constănţeni pot afirma cu mâna pe inimă că le-au văzut pe toate în ceea ce priveşte accidentele rutiere.

De-a lungul timpului, oamenii legii au fost martorii a tot felul de evenimente, unele macabre, altele demne de cascadorii râsului, scrie cugetliber.ro. "Am văzut atâtea, încât nu ne mai miră nimic. În judeţul nostru s-au produs o sumedenie de accidente rutiere atipice. Multe ne-au dat şi nouă bătăi de cap, nu înţelegeam cum se putea produce aşa ceva”, mărturisesc rutieriştii constănţeni.

Traversarea prin loc nepermis continuă să rămână printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Dacă pietonul trece strada neregulamentar pe bulevardele mari sau la ieşirile din localităţi, statistica din ultimii ani spune că accidentele produse sunt extrem de grave. Nu puţine au fost cazurile în care persoana cu pricina a fost sfârtecată efectiv, iar rămăşiţe din corpul victimei au putut fi găsite abia după săptămâni întregi.

"Am avut în 2009 un accident rutier grav pe strada Mircea cel Bătrân. Au rezultat mai multe persoane decedate, iar în urma impactului, care a fost extrem de puternic, piciorul uneia dintre victime a sărit într-un copac. Noi am luat toate rămăşiţele de la faţa locului, însă nu ştiam de acel membru. A doua zi, o femeie a sunat la 112 spunând că i-a căzut pe parbriz un picior. Era speriată, i se făcuse rău, abia au reuşit colegii noştri să o calmeze", spun oamenii legii. Un alt accident de acest gen a avut loc în 2012, pe DN3, la ieşire din Constanţa. O bătrână care mergea, culmea, la un priveghi a murit după ce a traversat prin loc nepermis.

"A acroşat-o o maşină şi i-a rupt o parte din membre. În acea seară au venit de la morgă şi au spus că au adunat toate rămăşiţele, însă a doua zi a sunat o persoană la Poliţie spunând că în acel loc a găsit un picior de femeie", povestesc poliţiştii.