MENIU

Mărturie terifiantă: "Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am ucis pe toți de pe listă" - Elevul sârb face declarații terifiante

Elevul ucigas din Serbia

Un elev de doar 13 ani a ucis 8 colegi și paznicul școlii sale din Belgrad. Mărturiile sale îi îngrozesc chiar și pe anchetatori.

Băiatul nu regretă decât faptul că nu a reușit să-i omoare pe toți copiii de pe lista pe care o făcuse înainte să intre în școală înarmat, scrie cotidianul sârb Kurir.

„Îmi pare rău că nu i-am ucis pe toți elevii de pe listă! Am vrut să mă întorc și să-i ucid pe toți, dar mi-a căzut rucsacul cu cocktailuri Molotov în curte și nu am putut”. După cum află neoficial Kurir, acest lucru a fost spus de Kosta Kecmanović, care este autorul celui mai grav masacru din Serbia, într-o conversație cu lucrătorii Centrului de Asistență Socială.

„Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți cei de pe listă, dar când am ieșit în curte să schimb cartușul, au căzut din rucsac cocktailurile Molotov și am vrut să le arunc, astfel încât poliția să nu poată intra în școală până nu termin ceea ce am început. Apoi am intrat în panică și mi-am dat seama că cel mai bun lucru e să sun la poliție. Am pus pistolul jos și am sunat”, ar fi descris băiatul, în detaliu, atacul.

 

Mai multe articole despre:
serbia belgrad elevi atac armat