MENIU

Mărturie cutremurătoare de la locul tragediei de pe Autostrada Soarelui

Accident Autostrada Soarelui

Mai mulți martori și victime implicate în accidentul catastrofal de pe Autostrada Soarelui de sâmbătă dimineață, soldat cu 3 morți și 57 de răniți, au făcut declarații cutremurătoare în direct la Realitatea TV.

"Am fost loviți din toate părțile. Dacă ieșeam din mașină după momentul primului impact, nu mai eram acum în viață pentru că veneau alte și alte mașini care ne loveau. Nu se vedea nici la 5 metri în ceață, încercam să ajutăm pe cei care aveau nevoie", a spus unul dintre martori.

"A fost ca un film de groază. Am început să plâng, m-am pus în genunchi și i-am mulțumit lui Dumnezeu că sunt încă în viață. Era un perete plin de mașini și mereu se auzeau noi ciocniri. Eram în microbuz și au căzut mulți oameni peste mine din spate. M-am dus lângă un rănit și am auzit pe cineva spunând "A murit!" Veneau lângă mașina noastră oameni răniți cu sânge pe față", a povestit o altă martoră.

Cel mai GRAV accident din istoria Autostrăzii Soarelui, A2, cu zeci de mașini care s-au ciocnit în lanț. Numărul victimelor cre;te cu repeziciune. Cel puțin 3 oameni și-au pierdut viața, iar alți 60 sunt răniți, unii în stare gravă. Nu mai sunt încarcerați în mașini la acest moment. Accidentul a fost produs din cauza ceții dese. Traficul este BLOCAT la această oră.

Accidentul în lanț a avut loc în apropierea localității Lehliu. Cel puțin 3 oameni și-au pierdut viața, iar alți 60 sunt răniți, unii în stare gravă. 9 persoane au fost încarcerate în mașini, transmite Realitatea TV.

Un copil a fost rănit în accident și a fost dus la spitalul din Lehliu. La fața locului a fost deschis un spital mobil, măsură fără precedent luată de SMURD. A fost activat CODUL ROȘU de intervenție.

Au fost chemați la fața locului pompierii din Călărași și cei din București. Inclusiv două microbuze cu pasageri au fost implicate în carambol, potrivit declarațiilor unui martor pentru Realitatea TV.

O mașină a sărit pe contrasens din cauza impactului. Elicopterele SMURD nu pot interveni din cauza ceții dense.

Cel puțin 27 de mașini au fost implicate în carambol. Au intervenit cel puțin 20 de echipaje de salvare și autoutilitare de descarcerare.

Accidentul s-a petrecut la km 67 pe sensul de deplasare spre Constanța, au declarat oficialii Infotrafic din Poliția Română.

Mai multe articole despre:
accident accident rutier Autostrada Soarelui