MENIU

Mărturia emoţionantă a preotului care a ţinut SLUJBA, după TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI

"Am stat acolo 40 de minute şi am îngheţat de frig, dar oamenii aceia săracii", a spus preotul.

Preotul Vasile Crişan, stareţul Mănăstirii Dumbrava din Unirea, judeţul Alba, a urcat la locul tragediei aviatice din munţii Apuseni şi a ţinut o slujbă în data de 24 ianuarie, în timpul în care la Bucureşti era înmormântat pilotul Adrian Iovan. "Numai Dumnezeu a fost cel care a fost cu ei în acele ore", a spus preotul.

Impresionat de tragedie, stareţul Mănăstirii Dumbrava, a vrut nepărat să oficieze o slujbă la locul în care s-a prăbuşit avionul care transporta o echipă de medici de la Bucureşti la Oradea pentru a preleva ficatul de la un pacient aflat în moarte cerebrală, scrie citynews.ro.

"Am stat acolo 40 de minute şi am îngheţat de frig, dar oamenii aceia săracii"

"Am fost personal acolo şi am oficiat o slujbă. De acolo am sunat la Mănăstire ca să facem o troiţă să o punem în locul acela. Am stat acolo 40 de minute şi am îngheţat de frig, dar oamenii aceia săracii", spune preotul  Vasile Crişan.

"Numai Dumnezeu a fost cel care a fost cu ei în acele ore. Când Dumnezeu vrea să te scape o face. Şi Dumnezeu a vrut să-i scape pentru că au salvat  şi ei, la rândul lor, atâtea vieţi. Să suporţi frigul, neputincios, atâta timp...",  spune stareţul Mănăstirii Dumbrava.