MENIU

Marius, un tânăr din Iaşi, şi-a filmat moartea - Gestul său a șocat întreaga comunitate

Marius, un tânăr din Iaşi, şi-a filmat moartea

Tânărul din Iași care s-a sinucis săptămâna trecută într-o pădure și-a filmat moartea. Polițiștii au găsit în telefonul său înregistrare de peste 30 de minute cu ultimele momente din viața sa.

În înregistrarea video se observă cum tânărul se spânzură. Polițiștii au fost cei care au găsit-o. Aceasta a ajuns la membrii familiei tânărului într-un final, însă puțini sunt cei care au putut să o vizioneze.

Ultimele clipe din viaţă filmate

„El a filmat totul… Există o filmare în telefonul lui, în care se vede cum moare și mai este încă vreo jumătate de oră de film. Eu nu m-am putut uita. Am pus telefonul lui într-o cutie și gata. Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta. El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui. A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul… Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a spus mama lui Marius, potrivit BZI.

„La data de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia a plecat de la domiciliu din data de 05 septembrie a.c. și nu a mai revenit. Din cercetările efectuate de către polițiști, tânărul a fost găsit decedat într-o pădure din comuna Scobinți. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mai multe articole despre:
marius filmare moarte iasi