MENIU

Mărirea sânilor în mod natural. Cele mai bune metode, fără operaţie

Mărirea sânilor în mod natural. Cele mai bune metode, fără operaţie

Mărirea sânilor nu presupune neapărat o intervenţie chirurgicală, care este deopotrivă intruzivă şi totodată ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii. De aceea este indicat să abordaţi cele mai bune metode pentru mărirea sânilor în mod natural, care pe lângă faptul că sunt foarte eficiente, au şi rezultate care dăinuie în timp.

Mărirea sânilor în mod natural: yoga

Yoga, tehnica de a încerca să aduci armonia în interiorul corpului, îmbunătăţeste acţiunea hormonilor, după cum arată ultimele studii. Totodată, această practică este foarte eficientă şi pentru mărirea ţesutului muscular. Astfel, aceste două urmări ale practicării de yoga duc la o creştere cu aproape un număr a bustului, în aproximativ 5 luni.

Mărirea sânilor în mod natural: flotări verticale

Aceste flotari verticale sunt foarte indicate pentru mărirea sânilor în mod natural, Flotările verticale se practică efectiv la perete, astfel: vă sprijiniţi cu mâinile lipite de perete, coatele depărtate de corp, în poziţie uşor oblică faţă de peretele respectiv. Efectuaţi repetări a câte 10 flotări, timp de 15 minute pe zi. Această tehnică va face ca ţesutul muscular al zonei toracice să se dezvolte, întreaga zonă să fie mult mai bine vascularizată şi astfel sânii se vor mări.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
operaţie sâni