MENIU

MARIOARA MURĂRESCU a murit. Fiul ei este distrus

<p><strong>MARIOARA MURARESCU</strong>&nbsp;a murit</p>

MARIOARA MURĂRESCU A MURIT. Fiul Marioarei Murărescu, Petre Murărescu, trece prin cele mai grele clipe din viața sa, după ce a primit vestea trecerii în neființă a mamei sale, iubită de o țară întreagă.

MARIOARA MURĂRESCU. Petre Murărescu a intrat în direct la emisiunea "La Măruță" pentru a explica motivul decesului mamei sale, dar și pentru a da informații cu privire la înmormântarea doamnei Marioara Murărescu.

"Din câte am înțeles a fost vorba de o problemă de respirație. Din punct de vedere al bolii și al problemelor pe care le avea, putem spune ca situația era oarecum sub control. Până acum eram internați pentru recuperare medicală.

Dar datorită unor complicații, unor probleme legate de cât de mult s-a stat într-o poziție neprielnică pentru plămâni, s-a întâmplat acest lucru", a mărturisit, îndurerat, bărbatul. Cât despre înmormântare, Petre Murărescu a precizat: "Va fi înmormântată unde sunt și bunicii mei, la Mănăstirea Cernica.

Înmormântarea va avea loc marți. În ziua de luni va fi la Televiziunea Română, pentru că am considerat că și colegii cu care a lucrat o viață trebuie să își ia la revedere", a declarat Petre Murărescu.

MARIOARA MURARESCU a MURIT, la 66 de ani, după o lungă suferinţă

MARIOARA MURĂRESCU A MURIT. Confesiuni șocante de pe patul de spital

Mai multe articole despre:
fiu murit Marioara Murărescu