MENIU

Marina Voica, la un pas de moarte după ce a mâncat naftalină

Marina Voica, în vârstă de 82 de ani, este una dintre cele mai importante și îndrăgite soliste de muzică ușoară / pop din România. Vedeta face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment profesionist.

Marina Voica a figurat în paginile faimoasei reviste de top-uri muzicale americane, Billboard, primind Diploma Star of the year - Music week, în 1974. După 1990 i-au fost editate, la diferite case de discuri, LP-uri și CD-uri, Marina Voica, Cântece vechi, cântece noi, Într-un colț de cafenea (Și afară plouă, plouă), albume ce reunesc mai cu seamă compozițiile proprii ale artistei.

Marina Voica a trăit o viaţă de roman, poveştile sale fiind adunate de celebrul prezentator Octavian Ursulescu, în volumul ”Marina Voica, drum spre legendă”, potrivit click.ro.

Fanii ei vor afla că Marina a fost la un pas de moarte, când era de-o şchioapă: ”Eu şi Şurik, fratele meu, ne-am luat ceştile cu chefir, ne-am aşezat la masă cu nasul în cărţi şi, distraţi cum eram, am dat buzna în zahăr. Mama a fost prima care a observat, pentru că, intrând în sufragerie şi simţind mirosul puternic, ne-a surprins exact în momentul când puneam pofticioşi, naftalină în chefir! Disperată, a zis că dacă tot mor copiii, vrea să moară şi ea. Aşa că ne-a luat cănile şi a băut tot ce mai rămăsese în ele. Fireşte, tata a chemat urgent Salvarea, ne-a dus pe toţi trei la spital, unde ni s-a administrat o spălătură stomacală pe care n-am s-o uit toată viaţa”, spune ea.

Mai multe articole despre:
Marina Voica la un pas de moarte