MENIU

MĂRIMEA CONTEAZĂ și e valabilă la telefoane. Iată STUDIUL care arată că ne plac mai mari!

Telefoanele cu ecrane mari îi ajută pe dezvoltatori. Dacă ai un astfel de gadget, iPhone 6 Plus, Note 4 sau altele, petreci mai mult timp în aplicații.

Indiferent cât de multe telefoane cu ecrane mai încăpătoare vor ajunge pe piaţă, vor exista în continuare cei care le vor evita cu îndârjire. În acelaşi timp însă, acestea continuă să se vândă atât de bine încât până şi Apple a realizat că nu mai poate să bată pasul pe loc când a venit vorba de lansarea unui iPhone 6 cu display de 4 inci, identic cu cel de la iPhone 5.

Pentru că cineva a fost foarte curios de unde vine pasiunea pentru telefoane cu ecrane mai încăpătoare, a fost realizat un studiu. Chris Hill, director de marketing la o companie intitulată Mobida, a ajuns la o concluzie în urma unor informaţii acumulate pe o perioadă de timp destul de lungă. „Analiza datelor a arătat într-un mod cât se poate de clar impactul pozitiv pe care îl au ecranele mai mari asupra industriei“, spune acesta. Dacă nu era într-o oarecare măsură evident ce se întâmplă în mintea utilizatorilor când investesc într-un astfel de aparat, tot el explică.

Află totul despre acest caz, și CINE ÎL CONTESTĂ, de la Playtech