MENIU

Marian Vanghelie, dezvăluiri bombă despre o întâlnire de gradul 0 între Coldea și Videanu la Budapesta - Ce s-a discutat

Marian Vanghelie / Foto: Inquam Photos

Marian Vanghelie a făcut dezvăluiri șocante despre mișcările statului paralel chiar în ultimele luni. O întâlnire de gradul 0 între Adriean Videanu și Florian Coldea ar fi avut loc în mare secret la Budapesta, recent, conform celor spuse de Vanghelie.

"Acum o perioadă, domnul Coldea s-a deplasat de la Cluj la Budapesta cu mașină vărului său, s-a deplasat să se întâlnească cu Adriean Videanu. Videanu a fost prezentat acum niște ani mai mulți în zona de la Budapesta de către domnul Petre Imre, dânsul fiind de naționalitate maghiară. După care domnul Videanu s-a apropiat și a avut o relație foarte bună cu domnul Pașcani. În contextul în care astăzi domnul Pașcani înțeleg că ar fi avut și dânsul niște probleme cu dosare cu statul paralel, a plecat din țară. Azi e revenit în România cu interesele statului maghiar, susținut de premierul Viktor Orban.

Domnul Videanu e destul de bine implementat acolo. (n.r. la Budapesta) Printre altele s-a întâlnit cu domnul Coldea ca să discute despre dosarul cu gazele cu Ioan Nicolae, Adrian Videanu, care e termen de pronunțare. Din acest motiv înțeleg că au fost plecați acolo. 

Înțeleg că atunci când domnul Coldea ajunge în Budapesta se sesizează cei de acolo care veghează asupra bunăstării dansului. Adică cred că discuțiile au fost și înregistrate. 

Zona statului paralel economică. Dosarul domnului VIdeanu înțeleg că e pe masă CSAT-ului, gazul, sunt niște probleme care sunt blocate. Domnul Videanu tot se duce pe la domnul Nicolae ca să-i ceară niște bani ca să rezolve problemele. Discuția despre asta a fost cu domnul Coldea în mod deosebit", a relatat Marian Vanghelie. 

Mai multe articole despre:
marian vanghelie florian coldea adriean videanu