MENIU

Marian Cucşa: Compensarea prețurilor carburanților ar trebui să se acorde doar în benzinăriile românești

Foto cu caracter ilustrativ

Compensarea prețurilor carburanților ar trebui să se acorde doar în benzinăriile românești - este propunerea care vine din partea unui politician! Acesta precizează că în acest fel Guvernul va sprijini afacerile românești și va înceta să mai finanțeze benzinăriile cu capital austriac. 

„Compensarea preţurilor la carburanţi să se acorde doar benzinăriilor româneşti!

Preţul carburanţilor trebuie să fie compensat pe mai departe, indiferent că acesta a scăzut. Dacă Guvernul Ciucă vrea să facă economii de la acordarea compensaţiilor, atunci are la îndemână o soluţie simplă: acordarea compensaţiei doar către benzinăriile cu capital românesc!

În acest fel, Guvernul va sprijini afacerile româneşti şi va înceta să mai finanţeze din banii românilor benzinăriile OMV, care au făcut în ultimii ani profituri uriaşe pe spatele românilor, dar cu toate acestea statul austriac ne ţine la poarta Schengen.

Guvernul PSD-PNL-UDMR are ocazia să arate că îi pasă de români şi România şi că nu este un simplu sclav al intereselor străine!”, a precizat Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican, într-un comunicat.

Mai multe articole despre:
marian cucsa compensare carburanti