MENIU

MARGARETA POGONAT a murit! Marii actori și-au exprimat regretul față de dispariția artistei

Margareta Pogonat a murit

Actriţa Margareta Pogonat a murit duminică, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer, a declarat pentru MEDIAFAX Anca Rusescu, fiica artistei. Fiica artistei a mai declarat pentru MEDIAFAX că trupul neînsufleţit al acesteia va fi depus la capela cimitirului Iancu Nou din Bucureşti, iar înmormântarea va avea loc marţi, la ora 12.00. Toţi cei care vor să îi aducă un ultim omagiu pot merge marţi, înainte de înmormântare, la capela cimitirului.

Stela Popescu: Margareta Pogonat a fost o femeie superbă şi o actriţă mare

Stela Popescu a declarat pentru MEDIAFAX că Margareta Pogonat, care a murit duminică, la vârsta de 81 de ani, a fost o femeie superbă, puternică, o actriţă mare şi un om delicat, cu o viaţă decentă şi discretă.

"În fiecare zi primim numai veşti îngrozitoare. Pleacă o generaţie de mari artişti, o generaţie de artişti care, spre norocul nostru, fiind cinematograful în dezvoltare în România, ei rămân pentru posteritate oarecum ca exemple. Nu m-am aşteptat, nu ştiam că este bolnavă. A fost o femeie superbă, o femeie puternică, o actriţă mare şi un om delicat, cu o viaţă decentă şi discretă. Îmi pare foarte, foarte, foarte rău", a spus Stela Popescu.

Mitică Popescu: Margareta Pogonat a fost o actriţă minunată şi talentată

Actorul Mitică Popescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că Margareta Pogonat, care a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer, a fost un "om chinuit", dar şi o actriţă "minunată" şi "foarte talentată".

"Pe lângă faptul că era o actriţă minunată, care, săraca, s-a chinuit ani de zile, 15 ani a făcut navetă la Ploieşti, a fost angajată la Ploieşti până a reuşit să ajungă în Bucureşti, a fost un om care s-a chinuit şi cu căsnicia. Un om chinuit, dar foarte talentat. Sunt profund îndurerat. Dumnezeu să o odihnească", a declarat acesta pentru MEDIAFAX.

Valentin Uritescu: Margareta Pogonat a fost o doamnă a teatrului şi filmului românesc

Actorul Valentin Uritescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că Margareta Pogonat, care a murit duminică, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer, a fost o "doamnă a teatrului şi filmului românesc".

"Margareta Pogonat a fost o doamnă a teatrului şi filmului românesc", a declarat Valentin Uritescu pentru MEDIAFAX.

Actriţa Margareta Pogonat a murit duminică, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer, a declarat pentru MEDIAFAX Anca Rusescu, fiica artistei.

Mai multe articole despre:
Margareta Pogonat-Caliopi Margareta Pogonat