MENIU

Marcel Ciolacu schimbă mijlocul de transport: „O să merg mai mereu cu metroul. Am încercat să plătesc cu telefonul, dar nu a mers”

Noul premier Marcel Ciolacu a mers, marți, la Ministerul Transporturilor, cu metroul. Acesta a întâmpinat probleme la plata cu cardul, însă avea cartelă de rezervă.

Marcel Ciolacu s-a lovit de România reală! Noul premier a mers la metrou, însoțit de SPP-iști, și nu și-a putut plăti călătoria cu cardul din cauza unei defecțiuni. Astăzi, social democratul a făcut și prima baie de mulțime de când a fost învestit în funcție. 

Marcel Ciolacu s-a luat în brațe cu călătorii și s-a pozat cu mulțimea de oameni. Totuși, s-a lovit și de problemele cu care se confruntă bucureștenii. Premierul a vrut să procedeze la fel ca un cetățean obișnuit și a încercat să achite biletul cu telefonul, doar că s-a înregistrat o eroare.

„În ceea ce mă privește, nu e prima oară când merg cu metroul. Nu a fost niciodată așa de interesant, poate și datorită funcției pe care o am acum. Am încercat să plătesc cu telefonul, dar nu a mers, deși aveam mesaj de la bancă că s-a înregistrat plata, nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam achiziționat pentru două călătorii. O să merg mai mereu cu metroul, sper să merg și cu domnul Grindeanu cu trenul la mare.

Nu este o chestiune de PR sau cum se spune, este o chestie de normalitate”, a explicat Marcel Ciolacu.

 

Mai multe articole despre:
ciolacu metrou cartela