MENIU

Marcel Ciolacu: „Nu avem nicio problemă să venim la Guvern, deoarece vorbim de un plan naţional al României şi românilor”

Marcel Ciolacu/sursa foto: Ilona Andrei, INQUAM

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că salută decizia premierului Florin Cîţu de a-i invita pe social-democraţi la discuţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, menţionând că nu are nicio problemă să vină la Guvern, deoarece PNRR este al României şi al românilor.

Marcel Ciolacu: "Ştim cu toţii că PNRR a fost respins de două ori de către Comisia Europeană. Salutăm decizia prim-ministrului Cîţu de a ne invita astăzi. Nu avem nicio problemă să venim la Guvern, deoarece vorbim de un plan naţional al României şi românilor. De aceea am venit cu partenerii sociali, nu este un plan al unui partid politic sau nici măcar al unui Guvern. Este un plan care trebuie să schimbe viaţa românilor."

Conform Agerpres, șeful PSD a susţinut că problema prezentării PNRR în Parlament a fost "depăşită", având în vedere că oficialii europeni au arătat că "este normal" acest demers.

Marcel Ciolacu: "Cred că este depăşit momentul cu prezentarea în Parlamentul României, acest lucru este convenit deja cu comisari europeni şi cu Comisia Europeană, inclusiv preşedinta Comisiei ne-a scris o scrisoare că este normal ca acest plan să fie prezentat în Parlament."

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit la Guvern alături de prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, Dumitru Costin, liderul BNS, şi Florin Jianu, preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România

Mai multe articole despre:
Ciolacu guvern citu PNRR