MENIU

Marcel Ciolacu, mesaj ferm de la Chișinău: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! România va acorda tot sprijinul necesar

Marcel Ciolacu cu Maia Sandu și Dorin Recean/ Facebook
Marcel Ciolacu cu Maia Sandu și Dorin Recean/ Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, un mesaj de susținere a Republicii Moldova în demersul ei de a adera la Uniunea Europeană. 

"Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! 

Am reafirmat astăzi, la Chișinău, la întâlnirea cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun.

Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp!
Republica Moldova poate conta pe România!", transmite Ciolacu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Șeful Guvernului de la București a avut o întrevedere și cu omologul său de la Chișinău, în cadrul căreia a fost abordat parcursul european al Republicii Moldova, Ciolacu reiterând și de această dată sprijinul României pentru înfăptuirea acestui deziderat.

"Îi mulțumesc premierului Dorin Recean pentru primirea călduroasă!  Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România va acorda tot sprijinul necesar pentru a ajuta Republica Moldova să pășească în ultima etapă a procesului de integrare europeană: începerea negocierilor de aderare. 

Împreună, avem obligația de a stimula investițiile și de a găsi cele mai bune soluții pentru ca atât cetățenii români, cât și cei moldoveni să beneficieze de o creștere a nivelului de trai", a afirmat marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului Nicolae Ciucă efectuează, miercuri, o vizită de lucru în Republica Moldova, unde se întâlnesc cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu. 

Mai multe articole despre:
ciolacu psd maia sandu chisinau republica moldova ue