MENIU

Marcel Ciolacu, ironic la adresa viitorului guvern: ”Îi lăsăm în luna de miere”

<p>Marcel Ciolacu</p>

Președintele Camerei Deputaților - Marcel Ciolacu spune că PSD nu va vota noul guvern.

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că partidul pe care îl reprezintă nu va vota învestirea noului guvern în locul celui demis, integrând această decizie într-o logică politică.

”Am tot văzut discuții cum o să voteze PSD pentru noul guvern. Eu știu că săptămâna trecută, în Cex, s-a luat o decizie să nu votam învestirea noului guvern. Astăzi, la ședința de grup, atât la Cameră, cât și la Senat, o să discutăm această decizie și cu colegii. Într-o logică politică, mi se pare foarte corect să nu votăm acest guvern”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă își reproșează ceva, președntele Camerei Deputaților a declarat: ”Am foarte multe să-mi reproșez în ultimii 3 ani și eu și coleigi mei și trebuie să ne asumăm anumite decizii, noi, liderii trimiși de către primari și simpatizanți. În acești 3 ani am făcut mai multe greșeli care ne au dus la costul trecerii unei moțiuni”.

Marcel Ciolacu mai spune că Viorca Dăncilă se află în turul doi în toate sondajele.

Cât despre un congres, la PSD nu s-a discutat, dar Marcel Ciolacu este de părere că trebuie făcut congresul ordinar, după alegeri, după Crăciun, după SF Ion, acest lucru fiind îin logica statutară”.

”Înainte este exclus să fie un congres oridinar. Eu vorbesc de congres ordinar, nu de extraordinar. Nu e necesar și nu e niciun capăt de țară dacă voi fi schimbat din funcția de președinte al Camerei”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
null