MENIU

Marcel Ciolacu, după pierderea Primăriei Capitalei: ”PSD rămâne cel mai mare partid din România”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat luni că ”procesul de reconstrucție internă din PSD a dat roade”. Deși a pierdut Primăria Capitalei și alte județe importante din țară, liderul social-democraților consideră că partidul pe care îl conduce este în continuare ”cel mai mare din România”. Ce lecție a învățat Ciolacu? ”Românii au întotdeauna dreptate!”

”PSD a reușit, într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucție și modernizare, să ajungă de la 20% la peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de Consilii Județene, respectiv 20, și de primari aleși, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucție internă a dat roade”, a spus Ciolacu.

Liderul social-democrat a subliniat că românii au sancționat, prin vot, ”persoanele anchilozate în funcții publice” și a recomandat tuturor politicienilor să asculte ce spun alegătorii.

”PSD trebuie să se deschidă. Persoanele anchilozate de prea mult timp în funcții publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau a PNL, au fost sancționate de către români. Românii au întotdeauna dreptate și acest lucru trebuie să ne fie calea atât pentru PSD, cât și pentru alte partide”, a mai transmis Ciolacu.

 

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu lider psd alegeri locale 2020