MENIU

Marcel Ciolacu, despre Ludovic Orban : Prim-ministrul e un mincinos patologic. Președintele să îi ceară de îndată demisia

Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Marcel Ciolacu, președintele interimar aal PSD, spune că președintele Klaus Iohannis ar trebui să îi ceară demisia lui Ludovic Orban din funcția de premier, pentru că liberalii  ”au făcut din această pandemie un joc politic”.

"Românii au început să îşi dea seama cu cine au de-a face. Guvernul este lipsit total de credibilitate. (...) Prim-ministrul e un mincinos patologic. (...) Orban nu mai are niciun fel de credibilitate. Preşedintele României, în acest moment, trebuie să recunoască acest eşec politic numit Orban şi să îi ceară de îndată demisia. El nu mai este ascultat de cetăţeni. Oamenii şi-au dat seama de toată manipularea cu cifrele, de tot acest joc politic. Ei (liberalii - n.r.) au făcut din această pandemie un joc politic şi acum acest joc politic li se întoarce în cap, pentru că oamenii nu mai ştiu ce să creadă şi nu văd nicio coerenţă în actul guvernamental şi în decizii. Şi o lipsă totală de transparenţă. (...) Cred că demisia lui Orban ar fi cea mai potrivită pentru că acum preşedintele ar trebui să recunoască doar un eşec politic, pentru că, dacă va fi peste câteva luni de zile cu aceste prelungiri de stări de alertă, preşedintele României va avea de gestionat un dezastru economic în primul rând", a declarat Marcel Ciolacu duminică seară la un post TV.