MENIU

Marcel Ciolacu, de Ziua Poliției Române: „Eforturile polițiștilor din timpul pandemiei au creat stabilitate. Să fiți indulgenți și vigilenți” 

Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto: INQUAM/Ilona Andrei

Marcel Ciolacu i-a lăudat pe polițiști, vineri, de Ziua Poliției Române, pentru felul în care au acționat în perioada pandemiei în România, fiind în prima linie, alături de medici.

„Mă bucur că putem să ne vedem fizic la această sărbătoare, după doi ani grei de pandemie, în care poliţiştii, alături de medici, au fost în prima linie a luptei cu acest virus ucigaş. Cu această ocazie vreau să vă mulţumesc pentru contribuţia dumneavoastră importantă în această perioadă foarte grea. Eforturile poliţiştilor în asigurarea ordinii şi siguranţei publice au creat un sentiment de stabilitate la nivelul societăţii şi le-au dat cetăţenilor încredere că sunt protejaţi de instituţiile statului în aceste momente deosebit de dificile”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la evenimentul legat de Ziua Poliției Române, organizat la Cercul Militar Naţional.

Vă rog să fiţi şi indulgenţi, dar şi în continuare vigilenţi, să vă îndepliniţi misiunile la fel de bine ca şi până acum şi să continuaţi să fiţi un vector de încredere şi un reper moral pentru cetăţeni. În ceea ce ne priveşte, şi profit astăzi că este şi domnul prim-ministru Nicolae Ciucă alături de noi, vă transmit că veţi avea parte de tot sprijinul necesar. Ştiu că sunt probleme urgente care trebuie rezolvate, mai ales pe partea salarizării, dar am convingerea că împreună vom găsi cele mai bune soluţii pentru a reduce inechităţile", a mai spus președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, președintele PSD.