MENIU

Marcel Ciolacu: Avem un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient și corupt, condus de un penal strategic

Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seara la o televiziune de știri, că țara noastră a devenit un stat vulnerabil, condus de un guvern ineficient şi corupt. 

„Suntem la aproape 2 ani de când Iohannis a impus aceste guverne: ba Guvernul Orban, ba Guvernul Cîţu. Constatăm un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient, corupt, care mai nou e condus și de un penal strategic”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Ne aflăm în această situaţie pentru că toate resursele guvernamentale în acest moment sunt folosite de o luptă internă a unui partid. Toţi banii, toată resursa umană se foloseşte în lupta dintre domnul Cîţu, domnul penal strategic, şi domnul Orban”, a precizat Ciolacu.

„ L-am văzut pe domnul Orban că e foarte supărat de PNRR. Când spunea PSD-ul, nu conta. Dacă fac o comparație între România și Grecia, observăm că Grecia a primit avans de la PNRR, a depus tot ce înseamnă pentru aplicarea următorului exercițiu financiar. Noi avem un PNRR întârziat, toate lumea e în concediu”, a afirmat liderul PSD.

„Sunt înghețate toate veniturile, avem inflație de 5 la sută, avem creșteri de costuri la energie, gaze, toate se vor duce în prețul alimentelor. Ne aflăm în această situație pentru că toate resursele sunt folosite în lupta domnului Cîţu şi a domnului Orban. Românii vor ieşi în stradă cu furcile pentru sărăcie”, a spus Ciolacu.

„Cel care a creat această situaţie, domnul preşedinte Iohannis, ar trebui să intervină şi să pună capăt pentru că credeţi că diplomaţii străini, bancherii, nu primesc revista presei dimineaţa? Ei nu au citit cine conduce Guvernul? Ei nu citesc toate tâmpeniile pe care le fac în această perioadă? Toată lumea ştie ce se întâmplă în România. Deci noi suntem un stat vulnerabil. Cine a creat această situaţie să intervină şi cât de cât să aducă o normalitate””, a declarat Ciolacu.

 

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu florin citu alegeri