MENIU

Mamă şi fiică încătuşate, după ce au agresat un polițist. Pe cine amendase agentul

Un echipaj de poliţie care a tras pe dreapta un şofer care circula cu viteză pe o şosea din judeţul Botoşani a avut parte de o experienţă neplăcută, în urma căreia oamenii legii s-au văzut nevoiţi să încătuşeze două femei, mamă şi fiică.

Un echipaj de la Poliţia Flămânzi, format din doi agenţi, cu o autospecială dotată cu aparatură de supraveghere a traficului a oprit un conducător auto cu care circula cu o viteză de 101 km/h. După ce unul dintre agenţi s-a prezentat şi i-a explicat şoferului măsura de aplicare a sancţiunii contravenţionale şi de ridicare a permisului de conducere, poliţistul a procedat la întocmirea documentelor procedurale în autospeciala poliţiei.

În timp ce întocmea actele, la faţa locului au ajuns soţia şi fiica şoferului vitezoman. Potrivit lui Teodor Orhei, şeful Serviciului Rutier, cele două femei s-au manifestat violent, iar când agentul de poliţie a coborât din maşină cu documentele pentru a merge la conducătorul auto, mama şi fiica au smuls documentele din mâna poliţiştului pentru a nu mai fi luată măsura legală, scrie presa locală.

„Având în vedere starea creată, s-a impus imobilizarea prin încătuşare a persoanelor respective, care au continuar să adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă asupra celor doi agenţi de poliţie”, a spus comisarul şef Teodor Orhei, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere.

Femeile sunt anchetate pentru ultraj.

Mai multe articole despre:
ultraj poliţist agresat