MENIU

Mama Mălinei Olinescu rupe tăcerea, la 5 ani de la moartea fiicei sale. S-au găsit probe...

Cu câteva zile înainte să se împlinească 5 ani de la moartea fulgerătoare a Mălinei Olinescu, mama sa, cântăreaţa Doina Spătaru, vorbeşte despre rezultatul anchetei în cazul morţii fiicei ei.

În iarna lui 2011, pe 12 decembrie, o ştire şoc cutremura România. Cântăreaţa Mălina Olinescu se prăbuşise de la etajul 6, de la balconul apartamentului în care locuia şi era găsită pe caldarâmul din faţă blocului. Mălina Olinescu avea 37 de ani, o carieră frumoasă şi solidă şi era considerată una dintre cele mai bune voci de la noi.

Trecută printr-un divorţ, artista suferea de depresie şi lua medicamente pentru afecţiunea sa. Era, de aproximativ 3 ani, implicată într-o relaţie amoroasă cu un bărbat mai tânăr cu 12 ani că ea şi spera să îşi întemeieze o familie. Aparent, Mălina Olinescu avea toate motivele din lume să fie mulţumită şi fericită de viaţă sa. În realitate, însă, în sufletul şi în mintea sa se ducea un zbucium zilnic, presărat cu certuri dure cu iubitul, perioade de înstrăinare şi episoade frecvente în care ea ameninţa că se va sinucide.

"La un moment dat, am primit de la Procuratura dosarul anchetei. Ştiţi, atunci la moartea să, procurorii au venit acasă şi au ridicat probe. Au luat telefonul şi calculatorul ei şi au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo 3 ani, s-a văzut că ei aveau unele discuţii. În raportul de la Procuratura scrie clar că totul s-a întâmplat între 12,30-12,45. Ei bine, în urmă cu 5 minute, ea îi telefonase lui şi apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbătă aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică şi el, iubitul, nu i-a răspuns, aşteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoială, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor. Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanţe speciale şi aşa le-au văzut. Aşa că, eu nu pot să zic nici aşa, nici aşa. Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicaţiei”, a declarat Doina Spătaru pentru WOWbiz.ro.


Mai multe articole despre:
sinucidere Mălina Olinescu doina spataru