MENIU

PRIMELE IMAGINI cu mama lui Vlad Pascu, în cătușe, la ieșirea de la DIICOT - A fost REȚINUTĂ pentru 24 de ore - VIDEO

Mama lui Vlad Pascu - Miruna Pascu a fost reținută pentru 24 de ore, potrivit informațiilor exclusive Realitatea PLUS.

 

Mama tânărului care a provocat tragedia din 2 Mai în urmă cu o lună a fost reținută pentru 24 de ore.  Miruna Pascu a ajuns joi dimineață la DIICOT sediu lcentral București pentru audieri, adusă de mascați. 

Potrivit informațiilor în urma perchezițiilor făcute de Poliție și DIICOT joi dimineață, di ncasa Mirunei Pascu au fost ridicate documente care indică faptul că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu.

Decizia procurorilor DIICOT vine după ce Miruna Pascu a fost acuzată că a încercat să-și folosească influența să cumpere martorii din dosarul fiului său să nu mai facă declarații împotriva lu iVlad Pascu.

Miruna Pascu a fost reținută pentru 24 de ore și urmează procedura legală pentru a se solicita arestarea preventivă în acest caz, relatează Realitatea PLUS.

La audierea tatălui beizadelei drogate, Mihai Pascu a declarat că nu are nicio implicare in acest caz dar a recunoscut ca deține niște arme pentru care nu are niciun fel de documente legale.